Tisztelt Ügyfelünk!

Válassza kínálatunkból a Premium Selection minősítéssel rendelkező bizhub 20P A4-es fekete-fehér használt lézernyomtatót, vagy a PagePro 5650EN használt nyomtatót most akciós áron! Olcsó nyomtatók teljes körű átvizsgálással és gyártói igazolással!

Ráadásul, aktuális akciónk keretén belül a PagePro 5650EN és bizhub 20P használt fekete-fehér nyomtatók mellé most + 1 db fekete toner jár!*

ÜZLETI MEGOLDÁSOK KKV-KNAK
MÁSOLÓ, NYOMTATÓ, SZKENNER ÉS AKÁR FAX FUNKCIÓ EGY ESZKÖZBEN!

- Alacsonyabb üzemeltetési költségeket szeretne?

- Multifunkciós nyomtatót szeretne, ami fénymásoló, szkenner vagy akár fax funkcióval is rendelkezik?

Válassza a Konica Minolta Selection A3-as multifunkciós nyomtatóit és élvezze a gondtalan munkafolyamatokat!

Kattintson, és ismerje meg a Konica Minolta Selection A3-as multifunkciós kínálatát!

 

 

*Az akció 2016. augusztus 31-ig, vagy visszavonásig, vagy a készlet erejéig érvényes. Személyre szabott és teljes körű ajánlatért kérjük, kérjen ajánlatot az ajánlatkérő űrlap segítségével. Ajánlatkérését követően értékesítőnk felveszi Önnel a kapcsolatot. A weboldalon feltüntetett árak nem tartalmazzák az üzemeltetés költségét, valamint az egyéb opcionális tételek vagy szolgáltatások (például extra kiegészítők, távfelügyelet, flottamenedzsment, szoftveres alkalmazások, gépszállítás, üzembe helyezés stb.) költségeit. A tényleges adásvételi, bérleti vagy nyomatdíjas konstrukcióban szereplő árakat, üzemeltetési költségeket és az opcionális kiegészítők, szolgáltatások árait az Önnek adott személyre szabott ajánlatunk tartalmazza. A feltüntetett árak csak Magyarország területén történő üzembe helyezés és üzemeltetés esetén érvényesek. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk, és az árak nem tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót (a közzétett árak nettó árak). Jelen egyszeri hirdetésnek magánszemélyek nem címzettjei. A hirdetés nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, célja kizárólag a figyelem felhívása. Az árak tájékoztató jellegűek. A képek illusztrációk.

 

Profil Copy Kft | 6722 Szeged, Mars tér 15. B. ép.
Császár Attila | profilcopy@profilcopy.hu | +36 70 315 8874